Aardappelen in de schil met gehaktvulling

Aardappelen in de schil met gehaktvulling

0 (0) | Geef de eerste beoordeling
Close

Selecteer hieronder om je beoordeling te delen

Vegetarisch: Niet Vegetarisch

  • Aantal personen4
  • Bereidingstijd30 minuten

ingrediënten

  • 8 grote aardappels
  • 250 g champignons
  • 150 g wortel
  • 350 g niet-gekruid gehakt
  • 1 zakje Knorr Mix voor Hollandse Gehaktschotel
  • 100 g geraspte kaas

Aanwijzingen

  • Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 185 °C, gasovenstand 6). Kook de aardappels 15 minuten in de schil en hol ze uit. Snijd de champignons in plakjes en de wortel in kleine stukjes.
  • Bak het gehakt zonder olie of margarine rul en bruin. Bak de gesneden groenten even mee.
  • Voeg 350 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat alles nog 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
  • Vul de aardappels royaal met de saus en bestrooi ze met de geraspte kaas. Doe ze over in een ovenschaal en zet deze in de hete oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.